torsdag 5 november 2009

Hur många ska Försäkringskassan få knäcka innan någon reagerar!!!

Lyssna på detta! Hemska saker sker i det tysta:-(

http://www.youtube.com/watch?v=40nxUgCzeGY

http://www.youtube.com/watch?v=sAd2gJG8spU&NR=1

5 kommentarer:

 1. Från bloggen Östra Ölands Fria Horisont:

  SJÄLVMORD, en berättelse : ”Min fru tog livet av sig efter mötet med försäkringskassan. Läkaren sjukskrev henne, men försäkringskassan förklarade att hon ej var sjuk. Gå till arbetslöshetskassan, sa dom, för här får du inga pengar. Hon gick till arbetslöshetskassan men där sa dom, att du får inga pengar för du är ju sjuk. Ekonomin brakade ihop, vi kunde inte klara hyran. Till slut orkade hon inte längre, hon tog livet av sig. Jag är nu ensam med barnen.”

  SvaraRadera
 2. Vi skall väl inte glömma att FK handlar på regimens order med bl.a. det låtsaskristna partiet (kd) i regeringsunderlaget, Jag tycker det är den gamla vanliga fascistpolitiken.

  Jörgen Thorhard

  SvaraRadera
 3. Jag vill nog inte lägga hela skulden på regeringen. Det var ju Göran Persson och hans anhang som satte igång det hela en gång i tiden. Jag tycker Margareta Tiger och de andra gör rätt i att inte göra partipolitik av det hela.

  SvaraRadera
 4. Instämmer gärna, jag tycker det är samma högerpolitik oavsett partibeteckning.

  Jörgen

  SvaraRadera
 5. Helt otroligt hur sjuka behandlas i Sverige. En skam. Bibelns budskap är klart och tydligt, Gal 6:2 Bär varandras bördor, så uppfyller ni Kristi lag.

  SvaraRadera