fredag 15 april 2011

Bloggen vaknar till liv igen!

Nu är det dags att låta bloggen återuppstå igen. Tänkte det skulle passa så här strax före påsk. Mitt bloggande tvärdog vid juletid 2009 några dagar efter jag fick besked från a-kassan att jag inte skulle få någon ersättning från dem. Försäkringskassan hade då redan trakasserat mig i ett par år och min dagliga huvudvärk plågat mig ännu längre tid, så beskedet från Lärarnas A-kassa blev bara för mycket. Att frugan var arbetslös utan rätt till ett öre i någon form av bidrag gjorde inte det lättare. Dessutom blev en av våra söner utsatt för misshandel flera gånger av några äldre killar. Att jag hamnade i en depression var inte så konstigt.

Så småningom ändrade sig a-kassan och jag fick mina pengar (11 månader försenat!) Min fru är fortfarande arbetslös, men får vikariera ofta. Huvudvärken är lika jobbig, grabben utsätts fortfarande för mobbing och Försäkringskassan har naturligtvis inte kunnat svälja stoltheten och medge att de har fel. Koleran botad, men pesten och spetälskan kvarstår skulle man kunna säga.

Jag känner mig lite starkare i alla fall och ska som sagt försöka blogga lite igen. Det blir nog ungefär samma underliga blandning av bandy, katolicism och familjeliv som kommer att behandlas. Kanske lite fler åsikter i olika frågor kommer att vädras. Inte för att skapa någon stor debatt på bloggen, de urartar så lätt och blir otrevliga, men lite reaktioner på konstigheter i framför allt svensk media blir det förmodligen.

3 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka på bloggen. Har väntat på dig. Önskar er allt gott och ser fram emot mycket intressant läsning framöver på din blogg.

    SvaraRadera
  2. Jätteroligt att du är tillbaka. Och skönt att du känner dig lite bättre nu än då vid jultiden 2009. Jag hoppas vi kan ses framöver,i Edsbyn, i kyrkan i Gävle och på Strömvallen!

    SvaraRadera