måndag 14 december 2009

Ett års bloggande

Nu har jag bloggat i exakt ett år. Det har varit en viss terapi mitt i allt elände med migrän, ekonomisk kollaps och brysk behandling av Försäkringskassan. Vi får se om jag tar ett varv till. Tydligen ska man låta sina eventuella läsare få önska inläggstema när man fyller ett år som bloggare; så varsågoda att önska!

Lite kaotiskt igår när vi firade mässa i Bollnäs. Den inbokade kyrkan skulle ha luciasångsövning en timme efter vår mässa skulle börja. Normalt hade det nog gått, men nu skulle vi ha retreat med både bikt och undervisning och besök från en liten grupp karismatiska katoliker från Polen. Dessutom kom vår präst lite sent ifrån sin retreat i Söderhamn. Panik infann sig. Fader Damian ville absolut ha tag i en annan lokal för att slippa stressa igenom det hela. En vänlig dam från Kilafors räddade oss efter många om och men genom att till sist få tag på några missionsförbundare som lånade ut sin kyrka bara så där på studs utan förvarning. Imponerande snällt!

4 kommentarer:

 1. Som trogen läsare av din blogg så önskar jag bara att du fortsätter skriva som du gör.

  Och ge inte upp om hälsa, ekonomi osv...Vi fortsätter be.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag håller med. Det är alltid intressant och roligt att läsa

  SvaraRadera
 3. Dina kommentarer är alltid läsvärda!

  SvaraRadera
 4. När du nu snart har haft ett års uppehåll, tänker du börja blogga igen då? Om inte annat, ha en härlig jul och hälsa din gamla tant ;) /Ann-Margréth

  SvaraRadera