torsdag 23 april 2009

Antiklimax i bandyns silly season

Sandviken Bandy samlade till presskonferens i eftermiddag.
Stora saker på gång tydligen. Flera var in på Edsbyns supportersida och "avslöjade" att Hellmyrs var klar för SAIK. Vilket antiklimax när det visade sig vara en helt okänd spelare från Gripen (Daniel Bäck) som skulle till Sandviken. Då kan vi pusta ut för den här gången i alla fall. Spänningen fortsätter.

3 kommentarer:

 1. Ja men Hellmyrs ska väl inte till SAIK. Han ska ju bli Bollnäspöjk... Eller kanske inte. Han har ju dementerat det i tidningen. Eller så skrev tidningen fel. Spännande tider nu i alla fall. Men lite segt. Måste väl hända lite saker nu snart...

  SvaraRadera
 2. Hellre att han går till Bollnäs i alla fall än till SAIK. Det vore väl ingen utmaning att gå till en annan storklubb. Lite fränt om han hamnar i Bollnäs faktiskt. Det skulle helt klart höja temperaturen på derbymatcherna.

  SvaraRadera
 3. Ja det är väl utmaningen som talar för Bollnäs. I Edsbyn kan han ju "bara" ta ytterligare ett guld. Skulle ju vara en utmaning att spela i en sämre klubb som Bollnäs. Nackdelen är ju att om det skulle gå bra för Bollnäs med Hellmyrs i laget så får man ju höra det till dödagar från alla Edsbybor...

  Spännande vecka i vilket fall som helst nu. Borde hända rätt så mycket veckan som kommer. Ville kom tillbaka igår från Finland och ska väl ha funderat där bland annat.

  Hoppas det löser sig med ekonomin (för er alltså). Försäkringskassan är aldrig rolig att hålla på med...

  SvaraRadera