söndag 19 november 2017

Tre tonårsgrabbar!

Från och med idag är jag far till tre tonårsgrabbar. David 13, Lucas 18 och Eric 19. (Om två och en halv vecka så fyller Eric 20, så då är de bara två.)
Yngsta sonen är fortfarande i den åldern då man ska bli fotbollsproffs när man blir stor. Han är rätt duktig som målvakt i P13 även om han har ovanan att skada armarna med jämna mellanrum. (1 april i år kom ett rykte om att P13 skulle byta namn. För att hylla sin ledare Andreas "Nisse" Nilsson så skulle man heta P-nissarna i fortsättningen. Detta dementerades dock senare av ledningen...) David har precis börjat högstadiet och är väl rätt lättsam att ha att göra med även om vissa tonårsfasoner börjat visa sig.

Lucas har alltid varit inställd på att bli soldat. Han blev förfärad och frustrerad när han fick för sig att hans syn var för dålig för att göra GMU (Grundläggande militär utbildning). Den väldigt luddiga informationen på Försvarsmakten fick även mig och tillfrågad optiker att dra samma slutsats som han. Efter många om och men fick vi dock svaret att han kan göra GMU men inte kan få alla typer av befattningar.
Äldsta grabben började jobba på café på Arlanda i höstas och bor i Märsta. Inte tre tonårsgrabbar som trängs i vårt lilla hus med andra ord. Det var väl annars något man gruvade sig för. David fick därmed sitt efterlängtade egna rum i augusti och det är väl hög tid när man ska bli tonåring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar