tisdag 1 december 2009

Bandydramatik!

14-2 och en edsbyhörna på övertid.
DÅ kommer kvällens stora jubel!?!
Anslagstavlan visar nämligen att Västerås kvitterat mot Bollnäs efter ett underläge med 2-5 med åtta minuter kvar. Skadeglädje? Syskonkärlek? Det gjorde inte saken sämre att det var min kusins styvdotters före detta mans kusins son som kvitterade för Västerås. (Det är faktiskt sant. Jag har bra koll på min släkt!)

3 kommentarer:

 1. Måste varit en tråkig match där resultattavlan är intressantare än det som händer på isen... Men det hade nog låtit lika om det var åt andra hållet skulle jag tro. Kul att fler lag är med i toppen i år men tråkigt att det är så många sämre lag. Dålig reklam för sporten när över hälften av matcherna en omgång slutar med tvåsiffriga segrar.

  Förresten. Tycker du fortfarande att Törnberg bara kan åka skridskor snabbt och inget mer? :-) Jag tror att han hade lite fel roll i lagmaskinen Edsbyn. Svårt att blomma ut i ett lag fullspäckat med stjärnspelare också.

  SvaraRadera
 2. Framförallt är en del lag väldigt ojämna. Kungälv spelade jämnt mot svenska mästarna häromdagen (4-5). Vänersborg har slagit Västerås men rasar också ihop då och då. Just nu känns det nog som om att 12 lag skulle vara rätt antal i elitserien.

  Har inte sett Pärtan spela i Bollnäs än, men tydligen gör han jättesuccé! Vi saknar hans skridskoåkning måste jag erkänna.

  SvaraRadera
 3. Ja, det är några konstiga lag. Vänersborg vann väl mot Västerås och matchen efter så blev det stortorsk mot Edsbyn har jag för mig. Men det är kul att det är fler lag med i toppen i alla fall. Hoppas det blir en rolig match på onsdag då byn gästar Bollnäs. Vi får se om jag orkar åka fram och tillbaka till Bollnäs från Borlänge på kvällen då.

  SvaraRadera