söndag 6 december 2009

Eric

Idag fyller vår förstfödde 12 år. Eric Chacha heter han (Selma Robi var det bestämt om det blivit en tjej). Envis som synden på gott och ont. Läste sin första Harry Potter nyss fyllda åtta år och har tagit de flesta simmärkena. (Hur orkar man simma 600 m klädsim utan att vila och med tjocka tanter överallt i bassängen?!) Han gillar att fiska också, helst med kastspö. Missar aldrig en fotbollsträning med pojklaget, men bryter nästan ihop om han missar en målchans.

3 kommentarer:

  1. Han kommer att gå långt alltså. En välsignelse för mor och far!

    SvaraRadera
  2. Han låter som ett riktigt idrottshopp för Edsbyn eller rent av Sverige? Jag tror det är nåt visst med de kenyanska idrottsgenerna... En bekant till mig (kenyanska men uppvuxen i Sverige) blev elitidrottare i 30-årsåldern av en "slump". Hon hade gått upp 30 kg efter tre barn och ville"bara komma i form" och tävlar idag för Sverige i olika sammanhang.

    SvaraRadera
  3. Han har ingen stor naturlig talang egentligen i vare sig simning eller fotboll, men lever mycket på sin envishet. Sedan har han inte mycket att brås på heller. Min morfar och Esters lillasyster var duktiga idrottare. Jo förresten, Ester har några tremänningar som var duktiga löpare också och har synts på tv i stora friidrottsgalor som "harar". Det bästa är att Eric har så många olika intressen och inte bara sitter vid datorn hela dagarna.

    SvaraRadera