lördag 13 april 2013

Plötsligt händer det! Miljonvinsten hemkammad!


Jag har alltid tänkt att om jag vinner en miljon så ska vi åka ner till Kenya hela familjen. Bara en fantasi, speciellt som jag aldrig köper lotter. Men nu så har det hänt!

Frugan planerade att åka ner till släkten med yngsta grabben i sommar, så jag satte mig ner vid datorn för att leta efter ett bra pris. Jag hoppades att skulle det gå på kring tio tusen för de båda. Bara för kul skull så sökte jag på vad det skulle kosta för hela familjen. Hm, tonåringarna räknas som vuxna. Enligt FN är man ju barn till 18 år! Nåja! Sökte på 4 vuxna och ett barn då. Då fick jag fram ett pris på drygt tolv tusen. Hm, måste ha skrivit fel någonstans. Gjorde om sökningen och fick samma häpnadsväckande resultat. När jag sökte på andra datum så blev priset ca 25 tusen. Dagen därpå beställde jag resan och då var det ännu billigare! Bara 2072:-/person! Jag spred även nyheten till tänkbara medresenärer och dagen efter anmälde tre släktingar sitt intresse, men när jag skulle beställa deras biljetter så hade man hunnit höja priset till drygt fyra tusen (fortfarande mycket bra pris), så då drog de sig ur. Förhoppningsvis så hinner de nappa när(om) detta galna pris på Kenyaresor dyker upp igen en annan gång.Det ska bli fantastiskt roligt att åka och hälsa på svärmor och andra släktingar och vänner i Kenya. Vi åker i mitten av juni och blir där drygt två veckor. Nästan all tid tillbringar vi nog på Komotobo. Kanske blir det en utflykt till Masai Mara om vägarna dit är framkomliga.

Ingen miljonvinst i vanlig mening alltså, men för mig känns det så! "Det är inte på de stora inkomsterna man blir rik. Det är på de små utgifterna."

5 kommentarer:

 1. Stort grattis till miljonvinsten!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Svävar på moln och ser verkligen fram emot resan. Själv verkar ni ju ha det fantastiskt i Sydafrika också. Fantastiska bilder! Hur gick dansen? Kanske tur att det är stillbilder som man fått se....

   Radera
 2. Gratulerar! Helt otroligt att det går att hitta sådana priser. Måste vara helt underbart att kunna få gemensamma upplevelser hela familjen tillsammans. / Dorthy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Dorthy! Är du med i Sydafrika också?

   Radera
  2. Kom hem i förgår från en fantastisk resa fylld med underbara upplevelser. / DH

   Radera