måndag 17 augusti 2009

Hussein Bolt

Hussein är död. Länge leve Usain!
2006 avrättades Saddam Hussein, men 2008 valdes Barack Hussein Obama till USA:s president och igår satte Hussein Bolt ett otrolig världsrekord på 100 m.
Usain är naturligtvis en jamaicansk variant av namnet Hussein.
Det lät ganska märkligt när inte ens hans mor kunde förklara varför han bar det ovanliga namnet Usain. Jag har en intressant konspirationsteori på gång här.
Jag återkommer när den är färdigutvecklad.

Jag gillar inte glorifieringen av Barack Obama, inte minst i svensk media, men det finns folk som hamnat i andra diket också som ser honom som Antikrist. (Det drivs dessutom en kampanj på internet, där man försöker bevisa att han inte föddes på Hawaii utan i Kenya. Därmed skulle han inte kunna bli vald till USA:s president.)
Obama påstås även vara lierad med sin släkting Odinga som blev premiärminister i Kenya förra året. Odinga planerar att införa ett muslimskt skräckvälde i landet och Obama något liknande i USA.
Kenyanskan Linet Masai tilläts ta guld på 10 000 m trots att hon sprang nästan 10 m kortare än etiopiskan som kom tvåa. Sedan ramlade världsmästarinnan Janeth Jepkosgei från Kenya i ett försöksheat på 800 m och blev utslagen, men hon får springa semifinal ändå. Mystiskt! Obama ligger nog bakom det också.
Visst är det härligt med konspirationsteorier!

4 kommentarer:

 1. Jag såg att Bolt gjorde korstecknet efter det att han vunnit på 200 m.

  Det finns många katoliker på Jamaica, och Bolt kanske är katolik eftersom han gjorde ett korstecken?

  Hur som helst: Vilken otrolig sprinter!

  SvaraRadera
 2. Nu förstörde du min konspirationsteori om Husseinarna som tar över världen!

  Allvarligt talat så verkar korstecken lugnande på mig också. Det kan vara ett uttryck för bön om hjälp, men så mycket annat också. T ex bekännelse till det man tror på, en kärleksförklaring till Gud, en hjälp att fokusera på det som är viktigt just nu eller ett bara ett litet tack. Jag brukar bli mindre stressad så fort jag gör tecknet. Saker och ting får rätt perspektiv genom denna enkla gest, utförd på några få sekunder.

  SvaraRadera
 3. Jag tror att Obama är det vidunder som omtalas i Uppenbarelseboken. Tror inte ni?

  SvaraRadera
 4. Njaa! Fast hans inställning i abortfrågan och dödshjälp ger jag inte mycket för. Tror han förlorar nästa val om han ens blir nominerad. Han känns som en rejäl bubbla som snart spricker.
  Skulle vara intressant att se en lista på alla som blivit utpekad som Antikrist genom åren.

  SvaraRadera