söndag 1 april 2012

Byter till husvagn!

Jag blev så trött på vattenskadorna i huset och allt tapetserande, så jag har lite i smyg lyckats sälja huset och införskaffat en husvagn till ett bra pris i stället. Frugan och barnen blev inte så glada när jag avslöjade nyheten, men de får vänja sig. Åtminstone nu i sommar blir det nog kul att resa runt och kolla in lite allsvensk fotboll på andra ställen än Strömvallen. Det kan väl bli lite trångt också, men om vi turas om att sova så ska det nog gå bra. Jag hittade lite romskt och resande-blod i ådrorna när jag kollade i släktboken i vintras, så nu får vi se om det hjälper mig att trivas i vår nya livsstil. Om ni vill komma och hälsa på så är det bäst ni sms:ar oss först så ni får veta var vi befinner oss för tillfället.

4 kommentarer:

 1. :) större husvagn behövs nog för att göra verklighet av det aprilskämtet

  SvaraRadera
 2. Lirpa var snäppet bättre ;)

  SvaraRadera
 3. Låter som en spännande utmaning. Jag kommer definitivt att hälsa på hos er. Mycket mysigt när det smattrar på taket av regnet. Lycka till i ert nya boende.

  SvaraRadera
 4. Tack David! Vi funderar på att ställa upp husvagnen utanför ert garage ett par veckor innan vi far vidare söderut. Kan ni bjuda på lite frukost första dagarna? Te och mackor duger bra. Kanske lite gröt också.

  SvaraRadera