tisdag 27 december 2011

Tung förlust mot Bollnäs

För första gången på mycket länge så såg jag en hel bandymatch igår. Jag brukar smyga in gratis i halvtid annars av både ekonomiska och hälsoskäl. Förresten, hela matchen blev det inte igår heller eftersom jag traskade hem med svansen mellan benen när Bollnäs gjorde 2-7 med tio minuter kvar. Bollnäs imponerade verkligen med ett kompakt försvar med West som härförare och snabba kontringar med Hellmyrs i toppform som framspelare. Edsbyn var lite för omständiga när vi fick chansen att gå till motattack. Bollnäs är å andra sidan nog det svåraste laget att vända ett underläge mot och dessutom har vi underligt nog svårare mot dem hemma på Ön än på Sävstaås. Jag tror faktiskt vi har en skaplig chans till revansch på trettondagen och man ska väl inte gnälla när vi mycket överraskande leder tabellen när halva serien är spelad. Både Hammarby, Sandviken och Villa tippades ju ligga före oss. Mycket folk också på alla arenorna på annandagen, över fyra tusen i snitt tror jag. Ändå prioriterar både Svt och Sveriges Radio handboll och innebandy före bandy. Märkligt!

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Imponerande av Bollnäs. Trodde nog inte att de skulle ta Edsbyn på hemmaarena. Går ju sällan på bandy men på trettondagen tar jag mig nog dit.

    SvaraRadera
  3. I morse kom både jag och David (yngste sonen) på varför vi fick stryk igår. Jag gick på bandy utan honom! Med honom som maskot krossade vi både Hammarby, Västerås och SAIK.

    SvaraRadera