fredag 30 oktober 2009

Tung bandystart

Oj, vad segt Edsbyn var ikväll. Visst, svårast tänkbara match i seriepremiären, guldfavoriterna Sandviken i deras nya hall. Men borde det inte vara tändvätska? Storstryk med 2-8. Jansson, Hedqvist och Välitalo var väl skapliga, men annars var det väldigt slätstruket. Jag och farsan satt och led framför tv:n hemma hos honom. Skymtade syrran då och då i edsbyklacken. Morsan var hos oss och tog hand om ungarna eftersom Ester var på väckelsemöte.

3 kommentarer:

 1. Byn kommer nog att ligga i topp innan det är färdigt så oroa dig inte för dem... Tror att SAIK blir svåra i år. Blir nog SAIK-Byn i final skulle jag tro. Om inte Västerås eller Hammarby går till final. Och blir det Hammarby-Byn i final så lovar jag att hålla på byn.

  Törnberg var bra i Bollnäs igår. Två assist och ett mål. Gjorde en snabbintervju med honom till hemsidan (giffarna.se) idag.

  SvaraRadera
 2. Kul för Pärtan! Trodde att han skulle få det svårt i Bollnäs. Han har ju ett rätt begränsat register (skridskoåkningen). Jo då, vi kommer igen. Vi har ju redan avancerat ett snäpp i tabellen efter Villas storseger mot Katrineholm;-)

  SvaraRadera
 3. Hej Lachen!
  Alltid trevligt att se dig i Sörforsa.

  Gillar ditt sätt att skriva på din blog..du har en cool stil..en betraktande stil..med mycket humor...

  Jag får mig några härliga skratt.. det är kul och befriande med humor..även när man skriver om allvarliga saker..

  Bandy och Esters väckelsemöte kan ju vara allvarliga saker...hehe

  SvaraRadera