torsdag 23 juli 2009

Cykelutflykt till Gullbergsbo

Nästan fyra mil cyklade jag, Eric och ett dussin vänner och bekanta igår i ett alldeles lagomt varmt och soligt väder. Jag har sedan ett par dagar bestämt mig för att motionera varje dag för att dels gå ner i vikt (108 kg!) och eventuellt påverka huvudvärken i positiv riktning, så denna utflykt låg helt rätt i den satsningen. Endast söndagar kommer att accepteras som vilodag i fortsättningen. Har annars svårt för alla dessa nya mer eller mindre kufiska motionsformer. Jag föredrar att låta bilen stå och i stället gå eller cykla om jag ska någonstans, eller som igår en cykeltur i goda vänners lag. Halvvägs så vilade vi vid en fäbodvall och bjöds på kolbulle och varm korv. Grabbarna fiskade lite innan vi rullade hemåt igen. Mest nerförsbackar på hemvägen som tur var.

8 kommentarer:

 1. En bra motionstur är att gå eller cykla till oss så välkommen!

  SvaraRadera
 2. Ja Axel, vad grym du var på att cykla!
  Jag kommer nog och våldgästar er då och då i fortsättningen Anki. Otroligt bra idé med cykelutflykten i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Kul ide med cykling. Jag har inte cyklat på länge, det blir mest bil...Men som sagt det är nyttigt och samtidigt givande för själen med intrycken man får.

  SvaraRadera
 4. Låter härligt och sol hade ni också! Här i Köping är det mest regn och tunga moln. Cykelturer lockar inte särskilt. Hoppas det vänder snart.

  SvaraRadera
 5. Här regnar det också varje dag, men just i onsdags då vi gjorde vår cykeltur så hade vi soligt och fint hela dagen.

  SvaraRadera
 6. ojojo, att gå ner 108 kg verkar lite väl tilltaget ;P /A-M

  SvaraRadera
 7. Nja, 108 är utgångspunkten, förhoppningsvis bergstoppen.

  SvaraRadera